Wie zijn wij?

Www.Killerbrands.nl is en zal verder worden opgericht door ons (3 enthousiaste mensen uit het oosten van Nederland in de leeftijdscategorie tussen de 35 en de 40 ). Onze achtergrond is zeer divers, maar vooral gebaseerd op (internationale) handel en het verlenen van service. Na het opdoen van jarenlange (en diverse) ervaring in loondienst, hebben wij besloten de krachten te gaan bundelen en zelfstandig te gaan ondernemen.

Onze Missie & Visie

De allerbeste zijn in wat we doen is onze top prioriteit! Waarin precies? Wat wij gaan doen? Wij gaan de allerbeste brands “verzamelen” (met de daarbij horende producten), op onze website plaatsen, én daar de verkoop en aftersales voor realiseren. Niet alleen gaan we zorgen dat onze website goed gevonden gaat worden in google, wij gaan ook actief verkopen op diverse online platforms. Slimme reclamecampagnes opzetten en daardoor de verkoop stimuleren en realiseren. De visie die wij hebben is vrij eenvoudig, kwalitatieve brands/producten “verzamelen” die een zeer competitieve prijs kunnen bieden. Het gaat er ons niet zozeer om wat we verkopen, als we er maar echt achter kunnen staan qua kwaliteit. Uiteraard moeten de merken/producten elkaar wel kunnen “verdragen”. Zo niet? Geen probleem, wij zijn zeer flexibel, hebben alles in eigen beheer, en als het nodig is dan zorgen wij voor een splinternieuwe website om een apart kanaal op te zetten.

 

Wij zouden graag in contact komen met één of meerdere partners die…

-Eén of meerdere top brands onder haar hoede hebben

-Kwalitatief hoogwaardige producten produceren/verkopen waar ze ook echt achter staan. (en het ons ook kunnen uitleggen zodat wij er enthousiast van worden).

Partners waar wij goed mee kunnen praten en waar wij..

-Duidelijke afspraken mee kunnen maken

-Helder en transparant mee kunnen communiceren op een positieve manier

Partner(s) die…

-Omzet willen verhogen door gebruik te maken van onze sales activiteiten.

-Direct producten naar onze klant kunnen verzenden uit de naam van www.killerbrands.nl

-Een realistisch retourbeleid hanteren

-Competitieve prijzen kunnen bieden

-Een langdurige en stabiele partnership willen aangaan

Waar zijn wij niet naar op zoek?

-Tussenhandelaren

-Partijen die in korte termijn visie hebben

-Kwalitatief matig of slechte producten willen verkopen

Interesse gewekt?

Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier, wij komen graag geheel vrijblijvend bij u op de koffie om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.